Menu

De ideale bouwkundige partner.

Akkerman Bouwsupport is opgericht in 2015 en heeft in een korte tijd bijdrage geleverd aan enerzijds geweldige bouwkundige projecten en anderzijds kleinschalige verbouwingen. En precies daar zit de kracht van Akkerman Bouwsupport. 25 jaar aan ervaring zorgt voor een brede inzetbaarheid en dito kennis. Neem bijvoorbeeld het recent opgeleverde nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda. Het bouwkundig toezicht lag daarvoor in handen van Akkerman Bouwsupport. Ziekenhuizen zijn Akkerman niet vreemd; ook de verbouwing van het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal en het Prinses Maxima Centrum in Utrecht zijn onder Akkermans toezicht perfect opgeleverd. Naast deze grootschalige en langlopende projecten is Akkerman ook de perfecte partner voor juist kleinschalige projecten zoals verbouwingen, timmerwerk en renovaties. Hieruit blijkt dat Akkerman Bouwsupport alle disciplines in huis heeft.

Valley

Locatie: Amsterdam

Opdrachtgever: Centraal Bureau Bouwbegeleiding

Hoofdactiviteit: Bouwkundigtoezicht

Nieuwe gevel!

Locatie: Hilversum
Opdrachtgever: Particulier
Hoofdactiviteit: Uitvoering

Keuken

Locatie: Rotterdam
Opdrachtgever: Particulier
Hoofdactiviteit: Levering en plaatsing

Alles verbouwd...

Locatie: Hilversum
Opdrachtgever: Particulier
Hoofdactiviteit: Ontwerp en uitvoering

Bestrating & schuttingen

Locatie: Zwijndrecht
Opdrachtgever: Particulier
Hoofdactiviteit: Uitvoering

Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis

Locatie: Breda
Opdrachtgever: Alphaplan
Hoofdactiviteit: Bouwkundig toezicht

Modulaire Bouw

Project: Wisselwoningen 

Locatie: Middelstum
Opdrachtgever: Jan Snel
Hoofdactiviteit: Projectleiding/Uitvoering

Ik stel me graag aan u voor, ik ben Mark Akkerman en sinds mei 2015 ben ik Akkerman Bouwsupport gestart. Akkerman bouwsupport voorziet in onafhankelijk bouwkundig advies in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een kleinschalige verbouwing of een groot nieuwbouwproject Akkerman Bouwsupport kan hier invulling voor u aan geven.

 

Na het afronden van de MTS Bouwkunde, ben ik in 1995 gaan werken als timmerman bij een kleine aannemer in Hilversum. Na een jaar als timmerman gewerkt te hebben ben ik als assistent uitvoerder gaan werken en in vier jaar door gegroeid als zelfstandig uitvoerder.

In deze 4 jaar heb ik diverse middelgrote tot grote bouwprojecten in zowel woning- als utiliteitsbouw mogen begeleiden.

Naast mijn werk als uitvoerder heb ik gedurende de eerste 2 jaar de opleiding bouwkundig opzichter/technisch tekenaar gevolgd.

Na het afronden van deze opleiding ben ik als bouwkundig opzichter gaan werken voor een bouwmanagementbureau in het midden van het land.

Voor dit bouwmanagement ben ik 15 jaar als bouwkundig opzichter werkzaam geweest en heb tijdens deze periode bouwprojecten door heel Nederland mogen begeleiden. 

De bouwprojecten varieerde van woningbouw tot bouw van culturele centra, poppodium, zorginstellingen en scholen.

 

Begin 2015 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandige bouwkundig adviseur mijn werkzaamheden voort te zetten.

Zoals ik in de inleiding ook aangaf kunt u bij Akkerman Bouwsupport voor bouwkundig advies in de breedste zin van het woord terecht.

Heeft u project begeleiding nodig tijdens de uitvoering e/o voorbereiding of dit nu in als uitvoerder, projectleider of opzichter is, hiervoor kunt u bij mij terecht.

Graag bespreek ik in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek wat de mogelijkheden zijn.